Over ons

Wie Wij Zijn.

Wij voorzien in de behoefte van onze klanten via een ongecompliceerde aanpak met een beetje humor. Wij bieden een breed scala aan diensten aan voor je haar en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van knippen, kleuren en styling. Bij ons kan je terecht voor klassieke en moderne kapsels.

Ons Verhaal

Jarenlange ervaring

In de beginjaren was Ruud haar stylist van menig Nederlands artistiest en muziekant, die optraden in de studio’s van Hilversum en theater ’t Spant in Bussum. Ook is hij destijds als finalist geëindigd tijdens één van de jaarlijkse Nederlandse kapperswedstrijden in het luxe Amsterdamse hotel Krasnapolsky. Ruud heeft ook in Hilversum een kapsalon gehad, maar heeft een tijdje terug besloten zich volledig op de vestiging in Bussum te richten. Door de jaren heen is hij bijgebleven met alle ontwikkelingen in het kappersvak en krijgt hij er energie van als er weer een tevreden klant de deur uitloopt.

Onze Belofte

We willen dat je haar er fantastisch, levendig & gezond uitziet.

Wij zijn ervan overtuigd, dat iedereen een uniek bos met haar heeft. Elk kapsel is maatwerk waarbij wij ons aanpassen aan het individu, rekening houdend met haartextuur, haarrichting, gezichtstructuur en vorm en persoonlijke stijl. Vaak weet men niet wat er allemaal mogelijk is met hun haar en het is altijd fijn om de enthousiaste reacties te zien.

Er zijn maar weinig mensen die tijd hebben om elke twee weken naar de kapper te gaan, omdat hun kapsel niet blijft zitten. Kapsels van onze klanten gaan normaliter zo’n 4 tot 8 weken mee. En zijn gedurende die weken tevreden hoe het blijft zitten.

Onze belofte is dat je kapsel goed zit, zodat het op dag 60 net zo goed voelt als op dag één.